Friday, August 26, 2011

::PERMINTAAN MAMA::

Girls Myspace Comments
AS SALAM :)

Hye dearies :) Hiruplah udara setenangnya agar mampu sebarkan kaseh sayang seluasnya. Ketika entry neh ditaip kita tengah mam laksa. Yup, neh entry yang autopublish. Jika mengikut perancangan di saat & ketika (baca ketika entry di publish), kita kat umah membe kita kat Bangi. Dan japgi kul 3 am kami seramai 4 owang akan bergerak balik ke kampung, KELATE!! Hooyeeahhhh. Sangat girang ati neh, tak sabar nak jumpe famili. Tak sabar nak berbuke & bersahor ngan famili tercenta tambah2 famili pak cik kita, adik mama kita yang kita panggil Pak Chu da janji nak datang umah berbuke ngan kita. See, dowang windu kita ler tu kan2? Oke dearies, doakan keselamatan perjalanan kami yeap. Semoga segalanya dipermudahkan olehNya.

Oke2, lari tajuk jap sebab excited sangat nak balek kampung. First time nak beraya sebagai manusia yang da bergaji, da boley bagi duet raya tapi sib bek tak da anak sedare lagi.. hehe. First time bergaji so kita pon tingin la nak beli sumthing tuk famili even tahun2 lepas pon kita wajib beli baju tuk abah & mama. Tapi dis year saje tanya mama dia nak apa. Abah tak yah tanya, da belikan dia baju ciap2. (da tak tau nak belikan apa lagi selain baju tuk abah) Kita suke beli baju tuk abah sebab dia akan pakai teros pas kita bagi, tak yah tunggu nak basuh dulu. Hopefully kali neh pon dia akan suke ngan pilihan kita. Oke, berbalik cite mama lak. Memula kita pikir nak belikan kasut tapi bila call tanya mama cakap kasut yang kita bagi as hadiah konvo kita pon mama tak pakai lagi. So, mama tanpa segan silu request nak handbag. Emm padahal hadiah bufday 2 tahun lepas pon handbag gak. Takpe la.. turutkan jep.

So, Ahad ritu kita ngan gagah perkasanya merajenkan diri menjejakkan kaki ke SOGO. Uisshhh berpeloh2 ketiak den berjalan dari LRT Masjid Jamek ke SOGO. Da la panas, ramai giler babeng lak owangnya. Humangaiii, memang kiri kanan tak nampak barang yang dijual, nampak owang jep. Da la beberapa kali gak terlanggar owang yang bawak stroller. Alhamdulillah, tak da la kes lelaki miang yang sengaja langgar bontot cam yang terjadi kat besties kita kat bazar Ramadhan kat satu tempat. Dalam panas2 & berhimpit tuh sempat gak kita rembat inner neck & brooch.. murah2 so ngan senang ati duet melayang.

Oke, sampai jep SOGO memang tak tuju tempat len. Owang ramai so kita malas nak usha2 mende len. Terus tuju bahagian handbag. Banyak sangat pilihan sampai da rabun ngan harga yang murah2, mahal siot pon da gak. Cari punya cari so kita pilih yang neh : ~


Harganya & brandnya biarlah rahsia :)
Duk edit pix neh baru pasan yang kita amik tu bahagian belakang bag.. haha. Sengal jep rase tapi sebab da malas nak snap gi, kita biorkan je la.

Kamoo2 lak prepare pe wat famili eh? Harga tak penting, yang penting keikhlasan & mampu buatkan owang yang kita sayang tersenyum gembira. Kita sayang sangat famili kita!!! Luv my mom deeply!! Windunya nak jumpe sume. Ma, tunggu akak yea!!

Oke, dearies.. ati2 yea time beraya tuh. Ati2 di jalan raya gak, jangan duk bawak laju2 nanti laju jep ke SANA. Doakan kita & kawan2 pon selamat sampai ke kampung, moga perjalanan berjalan lancar!!

p/s: misi mencari adiah tuk adik2 pulak :)



2 comments:

Elie Lily

wow! beg raya! memang bergaya la kamu nnt! :D

miszTERRA_SF_

bergaya?? haha neh tuk mama kita.. kita gn bag lm jep

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails